Sales Manager Distribution 您所在的位置:网站首页 michael page zoekt een global marketing manager Sales Manager Distribution

Sales Manager Distribution

2023-04-15 07:37| 来源: 网络整理| 查看: 265

In de Nederlandse meubel- en interieurmarkt is EGGER een bekende leverancier met een ruim aanbod aan producten op basis van hout. Om de groei verder uit te breiden en de distributeurs te ondersteunen, zoekt EGGER een Sales Manager Distribution.

Jouw functie  Het team van EGGER Benelux verkoopt een breed assortiment aan producten op basis van hout. De producten, voornamelijk plaatmaterialen, worden gebruikt in private en publieke interieurtoepassingen, zoals in winkels, hotels, kantoren, restaurants, privéwoningen en ziekenhuizen. Met de slogan "More from wood" biedt EGGER naast producten voor de meubel- en interieurbouw ook laminaat, kurk- en designvloeren en houten bouwmaterialen.

Jouw rol als Sales Manager Distribution:

De markt, voornamelijk voor meubel- en interieurproducten, voor EGGER ontwikkelen in heel Nederland. Verkoop- en marketingondersteuning bieden aan de distributeurs van de EGGER producten. Een lange termijnrelatie uitbouwen met de key accounts en nieuwe business ontwikkelen in het hele land. Bestaande en nieuwe EGGER producten introduceren bij de distributeurs en de key accounts. Zowel de producten als het merk EGGER promoten, de naamsbekendheid verhogen, deelnemen aan beurzen en events van klanten steunen. De eigen organisatie informeren over interessante projecten, marktontwikkelingen, mooie opportuniteiten en acties van concurrenten. Een sales en marketing planning maken, uitvoeren en opvolgen. Acties in het CRM-systeem registreren met het oog op een goed inzicht in de klanten en de markt. De Sales Manager Distribution rapporteert aan de Managing Director van EGGER Benelux en gaat gemiddeld één keer per maand naar het kantoor in Kortrijk (België).

Jouw profiel

Je hebt minimaal 5 jaar commerciële ervaring in de (interieur)bouwsector. Je kunt onderhandelen en begrijpt de dynamiek van de samenwerking met distributeurs. Je kunt oplossingsgericht denken en bent een enthousiaste doorzetter. Met geduld en overtuiging kun je langdurige relaties uitbouwen. Je bent nieuwsgierig naar marktontwikkelingen. Je kunt je vlot inwerken in het productengamma en jouw klanten daarmee helder adviseren. Je kunt zelfstandig werken en jouw eigen agenda en planning beheren. Je verplaatst je snel en makkelijk door Nederland heen met de auto. Je hebt een hbo werk- en denkniveau.

Aanbod

EGGER heeft in de markt een uitstekende reputatie op het vlak van kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek van haar decoratieve producten. Je werkt voor een Oostenrijkse wereldspeler in de sector, die vooruitgang, respect en kwaliteit als waarden hanteert in al haar actie.  Je neemt een uitdagende functie op in de Benelux organisatie. Je krijgt kansen om jezelf verder te ontwikkelen, ondersteund door een collegiaal team. Je kunt rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extra voordelen waaronder een leaseauto.

Interesse? Solliciteer via http://www.mercuriurval.nl/. Voor meer informatie (referentienummer AT-01637) neem je contact op met Stephan Lauwers via +32 2 715 09 99 of [email protected]. Deze selectie verloopt exclusief via Mercuri Urval. 

  Over de organisatie EGGER is een Oostenrijks bedrijf, gesticht in 1961 door Fritz Egger. Overtuigd dat houtafval een goede en nuttige bestemming kon krijgen, startte hij in Sankt-Johann in Tirol met de productie van spaanplaten. Dat was het begin van een gestage internationale groei. Vandaag produceert EGGER in 21 productievestigingen in 11 landen. Met een wereldwijd netwerk van verkoopkantoren zijn ze aanwezig in meer dan 70 landen. Hiertoe behoort ook de Benelux organisatie.  EGGER maakt een groot gamma producten op basis van hout en draagt duurzaamheid daarbij hoog in het vaandel. Het gamma wordt voortdurend uitgebreid en geoptimaliseerd met nieuwe technologieën en volgens de marktbehoeften. De drie grote productlijnen zijn platen voor meubel- en interieurdesign, bouwproducten en gelamineerde vloerplaten. De Benelux organisatie ondersteunt de verkoop van de EGGER producten in de drie landen met een team van 15 medewerkers en een verkoopkantoor in Kortrijk (België). Zie ook http://www.egger.com/  


【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

      专题文章
        CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有